5 anledningar att besöka Valbo Köpcentrum i sommar


Har det varit ett långt år? Det tycker vi med. Vi har saknat att se vårt älskade Köpis sjuda av liv och rörelse. Men i takt med att sommaren nu närmar sig och vi äntligen ser ljuset i Coronatunneln, hoppas vi kunna fylla köpcentret med leenden igen. Oavsett om du varit en stammis, besökt oss nån gång ibland eller passerat oss på genomresa välkomnar vi dig varmt tillbaka! 
Och äntligen är våra ordinarie öppettider tillbaka; vardagar 10-20, lördag 10-18 och söndagar 11-18. 
 
När du besöker oss, kommer du se att mycket är annorlunda. Men mycket är också precis som det alltid har varit. För även om vi byggt om, välkomnat nya hyresgäster och fått en fin ny kostym är det din upplevelse som räknas.
 
5 anledningar att besöka Valbo Köpcentrum i sommar:

ÖVER 65 BUTIKER UNDER ETT OCH SAMMA TAK.
Valbo Köpcentrum har varit regionens största handelsområde i över 50 år. Under senaste året har dessutom ett tiotal nya butiker flyttat in och ännu fler är på gång. Bland nykomlingarna hittar du bland annat H&M Home, New Yorker, Patches & Pins, ActLife7 och Hemtex. Se alla våra butiker här.GRATIS PARKERING
Glid in och parkera gratis på en av våra många parkeringsplatser. Här finns även laddplatser och familjeparkering!BRETT UTBUD AV MAT OCH FIKA
Njut av en långfika eller beställ take away från någon av våra 8 caféer och restauranger. Från anrika Konditori & Café Madame till nyöppnade Sushi Yama. FRÄSCHA FACILITETER!
Här har du tillgång till 20 nybyggda/nyrustade toaletter, varav 2 RWC - såklart helt kostnadsfritt. Du med mindre barn i sällskap kan dra er undan till vårt familjerum eller vårt amningsrum om ni behöver lite lugn och ro mellan inköpen. HÄMTA DIN BESTÄLLNING!
Dina onlineinköp kan hämtas upp direkt via Instabox och Budbee. Flera av våra butiker erbjuder dessutom shoppingservice där du kan handla hemifrån och hämta dina inköp på någon av våra upphämtningsplatser utanför köpcentret.


 
Shopping från din vinkel - helt enkelt!
 
Psst - det finns fler pärlor att upptäcka i Valbo! Ett besök hos oss ger dig möjligheten att besöka närliggande butiker som IKEA, Rusta, Mio, MediaMarkt, Andys Lekland m.fl. För att inte tala om alla härliga utflyktsmål i närområdet som Mackmyra Bruk, Valbobadet, Mackmyra Whiskyby och Alborgen Äventyrhus för att nämna några!