Nikita Hair

Nikita Hair

Öppettider
 
Vardagar
10-20
Lördagar
10-18
Söndagar
11-18
Telefon
026-455 10 00
Hemsida
nikitahair.se

Salongen för alla åldrar! Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 34 salonger i Sverige. I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och varje dag står de redo med sax, kam och goda råd för att ge dig ”a great feeling”. Vi är otroligt stolta över att vara vinnare det prestigefulla priset Årets frisörföretag 2017 utnämnt av Frisörföretagarna.

Tidsbokning online dygnet runt:  http://nikitahair.se/boka-tid

Telefon: 026-455 10 00

Vi erbjuder bland annat klippning, färgning, slingor, uppsättningar och en stor produktshop med frisörmärken som: Wella, L’Oréal, Eleni & Chris, Moroccanoil, Sebastian, Redken, Kerastase, Beard Monkey, American Crew, REF, Living Proof och många mer.

Varmt välkomna!

NIKITA HAIR – VANN PRISET FÖR ÅRETS FRISÖRFÖRETAG

I lördags vann vi priset för Årets Frisörföretag 2017! Varje år arangerar Frisörföretagarna en magnifik hårfest i Stockholm där hela Sveriges hår- och skönhetselit samlas. När priset för «Årets Frisörföretag» presenterades uppstod ett stort jubel i hela lokalen bland våra frisörer som deltog på prisutdelningen!

Juryns nominering:

Ett frisörföretag som sedan 2006 etablerat sig som ett av Sveriges största frisörföretag med över 200 anställda frisörer. Nikita Hair har med stort mod och uthållighet visat att det går att lyckats affärsmässigt på en oerhört konkurrensutsattmarknad. Nikita Hair har genom att hålla fast vid sina värderingar och mål skapat framgångar både kreativt och ekonomiskt. Nikita Hair är en seriös aktör som förutom god personalpolicy med tydliga karriärmöjligheter även genomför aktiviteter för en seriösare bransch med konkurrens på lika villkor.

Stor ära

Det är en mycket stor ära att ta emot detta pris», säger VD Anette Johansson. Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med över 30 års erfarenhet i branschen med duktiga frisörer och med äkta frisörglädje som ger kunderna en upplevelse i stolen. Genom att ta emot detta pris får vi  bekräftat att Nikita Hair har rätt fokus. «Detta visar att vi lyckas arbeta målmedvetet och utvecklat våra salonger samt frisörer.

Vi har gjort en ”Turnaround” och visar en kraftig positiv resultatutveckling dom senaste fem åren, resultatet för 2015 blev 10 msek och 2016 blir fortsatt positivt säger en glad, Johansson.

Stolt Nikita grundare

Vår grundare Inger Ellen Nicolaisen gratulerar våra medarbetare och är väldigt stolta över priset som Årets frisörföretag. «Att vi får ta emot ett av branschens mest eftertraktade priser är tack vare våra duktiga medarbetare som gör en fantastisk insats genom att göra kunderna fina i håret varje dag och bidra med inspiration för alla som jobbar på Nikita Hair», säger en nöjd Nicolaisen.