Esprit Woman & Men

Esprit Woman & Men

Öppettider
 
Vardagar
10-20
Lördagar
10-18
Söndagar
11-18
Telefon
026-13 03 02
Hemsida
http://www.esprit.se

Dammode från Esprit.
Vem var det som sa att mode är förgängligt? Hur är det då med den mjuka, figursydda skinnjackan som bara blir snyggare för varje år som går? Hur är det då med de perfekta jeansen som sitter som gjutna – även under sådana dagar då inget annat passar i garderoben? Hur är det då med de älskade ankelbootsen och stövletterna som troget hänger med och som alltid ser snygga ut? Oavsett om det gäller basplagg, trendplagg eller favoritplagg följer ett visst mode alltid med oss och blir en del av vår egen personlighet: det tidlöst eleganta i fantastisk kvalitet med en naturlig, ledig stil. Trender? De kommer och går. Dammode är beständigt – precis som vi vill att det ska vara.

Herrmode från Esprit.

Män behöver ingen stor garderob för att se
bra ut. Det är den rätta blandningen som skapar den lediga och sanna individuella stilen. Nödvändiga basplagg som jeans och T-shirts, eleganta plagg som till exempel en svart kostym i hög kvalitet eller en tröja i fin merinoull. Men viktigast av allt är de
absoluta favoritplaggen som ger din outfit personlighet: den klassiska skjortan i outslitlig kvalitet, skinnjackan som har fått spår av åren som gått eller dina bomullschinos som bara blir snyggare och skönare med tiden. Herrmode är enkelt uttryckt: klä dig i sådana kläder som du trivs och ser bra ut i. Klä dig i det som passar dig – av Esprit får män den friheten.

Välkommen in till oss i Valbo!