Din sko – Ecco

Din sko – Ecco

Öppettider
 
Vardagar
10-20
Lördagar
10-18
Söndagar
11-18
Telefon
026-13 25 44
Hemsida
http://www.dinsko.com

Det allra senaste skomodet väntar på dig hos Din Sko. I vår butik hittar du prisvärda modeller från säsongens nyheter för både dam och herr. Dessutom har vi ett stort utbud av fina samt funktionella barnskor. Din Sko ingår i Skandinaviens största skokoncern NilsonGroup, tillsammans med butikskoncepten Nilson Shoes, Jerns, franchisebaserade Ecco Stores samt Skopunkten.

_DSC3658-copy

ECCO, ett världsledande skoföretag som kombinerar mode och komfort, har byggt framgångarna på kompromisslös kvalitet och innovativ teknik. ECCO är det enda stora skoföretag i världen som äger och kontrollerar varje steg i skotillverkningen. Samarbetet mellan Nilson Group och ECCO startade redan på 1960-talet under uppbyggnaden av ECCO, som idag är ett av världens mest kända varumärken.

_DSC3661-copy Idag driver Nilson Group både ECCO-shopar och shop-in-shopar med stor geografisk spridning i Skandinavien. Vi vänder oss till kunder som ställer höga krav på kvalitet och komfort samt förväntar sig en hög grad av personlig service och kunskap om produkterna.
Välkommen till vår butik här på Valbo köpcentrum!

_DSC3664-copy