Hurra! Nu bygger vi om

PRESSRELEASE 2019-05-10

Eurocommercial storsatsar på Valbo Köpcentrum, Gästriklands ledande handelsplats.

Renoveringen och ombyggnationen av Valbo Köpcentrum är nu i full gång.

Under de närmsta 2 åren har Eurocommercial för avsikt att investera 300 miljoner i en total förnyelse.

Ny fasad ska byggas och de interiöra miljöerna inklusive, butiksfasader, toaletter, väggar och golv blir helt nya.

-Vi planerar även för cirka 10 nya hyresgäster, berättar Jonas Gustavsson hos fastighetsägaren Eurocommercial.

I en första etapp av tre kommer en ny utbyggd H&M att öppna med fullt koncept inklusive bland annat H&M Home. Där kommer även Intersport, Deichmann, Carlings samt Apoteket med flera öppna upp med deras senaste butikskoncept.

Valbo Köpcentrum får också ett uppfräschat visuellt uttryck med ny logotyp, nya färger och moderna former för att möta dagens behov och besökarnas förväntningar. Den grafiska designen är inspirerad av bokstaven

V och vinklar – ett arv och symbol från tidigare utseende.

– Inom 1-2 år ser vi fram emot att kunna erbjuda ett bättre innehåll med fler spännande butiker, ett utökat utbud av restauranger och nya mötesplatser, fortsätter Jonas Gustavsson. Allt för att tillsammans med våra hyresgäster skapa en bättre upplevelse för våra besökare. Vi vill erbjuda kvalitetstid på våra besökares villkor.

Nu tar vi Valbo Köpcentrum till nästa nivå samtidigt som vi plockar med de positiva associationer och minnen som redan förknippas med platsen. Välkommen till början på en ännu bättre plats för shopping.

Kontakta Jonas Gustavsson hos Eurocommercial för mer information.

Jonas Gustavsson

Director Asset Management

Tel: 08-678 53 60

 

 

Eurocommercial Properties Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Eurocommercial Properties NV som är börsnoterat på Euronext och är en av Europas ledande köpcentrumspecialister. Bolaget bildades 1991 och äger köpcentrum i Sverige, Frankrike, Belgien och norra Italien.

 

Eurocommercial äger en portfölj av 8 köpcentrum i landet: Valbo Köpcentrum i Gävle, Bergvik i Karlstad, Hallarna i Halmstad, Ingelsta Shopping i Norrköping, Elins Esplanad i Skövde, Moraberg i Södertälje, Grand Samarkand i Växjö och C4 Shopping i Kristianstad.