Ruskigt Halloween-kul!

Onsdag 31/10 från kl. 16 bjuder vi på skrämmande men roliga Halloween-upplevelser!

Kom an då om du törs!

 

Shoppa & låt någon annan byta till vinterdäck!

Nu har vi Däckskiftarna på plats hos oss!
De hjälper till med däckskifte på din bil medan du kan handla i lugn och ro.
Och handlar du för över 300:- i någon av våra butiker får du 50:- i rabatt hos Däckskiftarna. Gäller måndag till fredag oktober ut mot uppvisande av ditt kvitto.

Öppettider & priser hittar du här:
http://www.dackskiftarna.se/dackstationer/valbo/

 

Nyhet: Party på Panduro


Nu kan barn ha sitt eget Panduro-kalas i butiken och det är garanterat att de får en rolig och kreativ upplevelse.

Med tre Partyteman – Fantasy, Superhero och Hero – bjuder Panduro in barnen till ett kreativt, fantasifullt party i sann skaparanda. Panduro har kunskapen, personalen och produkterna – ni tar med barnen, glädjen och fantasin. Tillsammans skapas PanduroParty – en upplevelse som barnen kan ta med sig. Länge.

Ta kontakt med butiken för mer information och bokning på 026-13 02 05.

5 tips för att ge vardagen en match


Hur går du från semesterfeeling och lata dagar till full koll på rutiner och vardagsbestyr igen? Här kommer 5 tips för att ge vardagen en match!

1. Lägg fram kläder kvällen innan. Med outfiten klar motverkar du sista minuten-panik, kaos i garderoben och kanske, kanske slipper du en extra konflikt eller två på morgonen…?

2. Säg ja till torrschampo! Handen på hjärtat – vem hinner tvätta håret varje dag? Med torrschampo slipper du, så att säga, slita ditt hår och kan enkelt få en nytvättad look på nolltid.

3. Hoppa inte över frukosten. Hinner du inte äta frukost hemma? Lugn, det mesta går att förbereda och ta med på språng. Ladda kaffebryggaren på kvällen och häll upp i en termosmugg, fyll en bägare med yoghurt och müsli eller fixa en smoothie. Det enda du behöver komma ihåg på morgonen är att öppna kylen…

4. Packa väskan i god tid. Spring inte runt och leta en förlorad gympadoja, läxor, pokémonkort och annat viktigt du (eller ja, kanske främst dina barn) behöver på morgonen. Bana istället väg för en stressfri(are) dag och packa väskan kvällen innan. Psst! Även nycklar, plånböcker och andra svårletade saker mår bra av att ligga på rätt plats när tiden är knapp. 

5. Gör något som du mår bra av. Med vardagen kommer en massa måsten och krav som äter energi. Men vad behöver du för att FÅ energi? Kanske är det ett extra långt bad, att shoppa ett par nya skor, plocka svamp i skogen eller genom att kicka igång endorfinerna med ett gympass?

Ny butik: Ur&Penn

UroPenn

Den 21 juni slog UR&Penn upp dörrarna på sin 109:e butik. I Valbo Köpcentrum erbjuder numera Ur&Penn ett brett sortiment av klockor, smycken och accessoarer med målsättningen att alltid ha marknadens (och ibland världens) lägsta priser.

Här hittar du allt från bijouterier till äkta guld och en hel del klockor, såsom Casio, Regal, Citizen, Black Oak och Jaques Lemans mm. Ur&Penn erbjuder även service på klockor, batteribyten, avlänkningar och mycket mer.

Butiken hittar du mittemot Wayne’s Coffe (mellan Bokhandeln Ugglan och Scorett). Välkommen in!

Lördag 21 juli kommer Paddington på besök

Barnens Stora Dag! Lördag 21 juli kommer Paddington tillbaka på besök till oss på Valbo Köpcentrum. Pyssla, lek och kramas med honom i vårt nya lekrum bredvid Intersport. Välkomna alla stora och små!

Anette leder Valbo Köpcentrum in i framtiden

Valbo Köpcentrum storsatsar.

Som ett led i satsningen har en välkänd profil inom handeln i området rekryterats som centrumchef. Anette Lättman, 43.

För henne är det som att komma hem.

– Valbo Köpcentrum öppnade 1970, jag är född 1975 och uppväxt bara några hundra meter härifrån. Jag har hur många fina minnen som helst från Valbo köpcentrum, säger hon.

Nu ska hon hjälpa andra att skapa Valbominnen.

– Potentialen är enorm här. De nya ägarna, Eurocommercial, satsar stort och långsiktigt. För mig var det en avgörande faktor när jag tog det här uppdraget, berättar hon.

Med en bakgrund inom Lindex under tjugo år – som butikschef på flera orter i landet och på regionkontor – har hon styrt in karriären mot att leda gallerior.

– Närmast kommer jag från att ha varit centrumledare för Flanörgallerian i Gävle, Centrumgallerian i Ljusdal och Furan i Söderhamn, säger hon.

Och nu alltså klassiska Valbo Köpcentrum, som en gång var Sveriges första köpcentrum som byggdes efter det som då kallades amerikansk modell.

Till sin hjälp får hon en annan känd profil inom handeln i området: Maria Sörling, idag med en tjänst som Floor & Marketing Manager i Gallerian Nian i Gävle, blir ny marknadskoordinator i Valbo.

Anette Lättman slår fast:

– Det är viktigt att Valbo Köpcentrum blir en ännu starkare mötesplats, inte bara en plats där man handlar. Mitt och Marias mål är att man möts och upplever saker hos oss. Varje månad, varje vecka, varje dag. Vi har lyssnat på besökarna och tittar nu bland annat på hur vi ska kunna stärka matutbudet.

Men inte minst väntar en stor renovering där man nu är mitt i planeringsstadiet.

– Det är så roligt och spännande. Under 2019-20 tas ett helhetsgrepp om Valbo Köpcentrum då vi byter golv, väggar, tak, toaletter, ja, det mesta faktiskt. I den vevan kommer vi att rotera vissa hyresgäster och välkomna några nya för att skapa bra flöde.

Allt handlar om att Valbo Köpcentrum ska bli bättre för alla besökare och, förstås, även för de som jobbar där.

Det sista menar både Anette Lättman och Maria Sörling är en nyckel:

– Om vi som jobbar här tycker om platsen så tycker kunderna om den också.

 

KONTAKT:
Anette Lättman, centrumchef
Telefon: 070-673 39 99
Mejl: anette.lattman@newsec.se

PRESSKIT:
http://www.valbokopcentrum.se/wp-content/uploads/2018/06/valbo_kopcentrum_presskit.zip

Hej hundägare!

Hund i bil

Brukar du lämna din hund i bilen när du besöker oss? Här kommer en vänlig påminnelse till dig. Nu i sommartider kan det snabbt bli stekhett i bilen, även om det är skuggigt ute. Oavsett om du bara ska göra ett snabbt ärende eller shoppa länge – gör din hund en tjänst genom att lämna den hemma nästa gång.

 

TID  YTTERTEMP  FÖRHÅLLANDEN  TEMP I BILEN
08.30  14 grader Skugga  19 grader
09.30 18 grader Skugga  38 grader
10.30 20 grader Blandat  47 grader
11.15  20 grader Sol  58 grader
12.00 22 grader Sol 62 grader
13.30  23 grader Sol 85 grader

Tabellen är hämtad från Teknikens Värld

Om olyckan är framme:
1. Försök att lokalisera ägaren. (Du kan få hjälp av ordningsvakt eller personal på Coop att efterlysa ägaren i högtalarna.)
2. Ring polisen 114 14.
3. Är läget akut? Se omedelbart till att hunden får ordentligt med frisk luft. En hund med värmeslag bör komma till skugga, kylas ner och sedan tas till veterinär.

Barnens Stora Dag – lördag 16 juni

Fåret Shaun

På lördag 16 juni får Valle besök av sin vän Fåret Shaun.
Kom o kramas och träffa Fåret Shaun i vårt nya lekrum bredvid Intersport.

Mors dag-tävling

OBS! Tävlingen är nu avslutad.

På söndag handlar det om mamma! Gå in på vår Facebooksida, tagga en fantastisk mamma och motivera varför hon borde skämmas bort med lite shoppingtid, så har hon chansen att vinna ett presentkort på 1000 kronor. Tävlingen pågår till klockan 12.00 fredag 25 maj och vinnaren presenteras sedan på Facebook. Lycka till!

Mors dag-tävling