KICKA IGÅNG 2019!


Välkommen på en inspirerande minimässa med träning- och hälsofokus lördag 26 januari kl. 12-15.
Vi dukar bland annat upp med hälsobar, som serverar goda och nyttiga snacks, och en stor inspirationsmonter med sportmode från några av våra 60 butiker. Vi får även besök av lokala gym- och idrottsaktörer som arrangerar både tävlingar och en och annan överraskning.

Välkommen!

Psst! Håll dig uppdaterad på Facebook!

Valbo köpcentrum ger en julgåva till Matakuten

Matakutens Lasse Wennman och centrumchefen Anette Lättman. Valbo Köpcentrum skänker 30 000 kronor till välgörande ändamål i form av en julgåva till Matakuten. Foto: Stéfan Estassy

Valbo köpcentrum skänker 30 000 kronor som en julgåva till Matakuten.

– Jag har samarbetat med Lasse Wennman och Matakuten tidigare och tycker att de gör ett fantastiskt jobb, säger centrumchefen Anette Lättman.

Lasse Wennman blev glad när Anette Lättman ringde.

– Både glad och positivt överraskad, faktiskt. För oss betyder 30 000 kronor mycket och är en väldigt välkommen gåva. Vi behöver pengar till våra omkostnader som paketering, påsar och transport, säger han.

Han ser Valbo köpcentrum som ett viktigt nav.

– Det är en betydande faktor i affärslivet i den här trakten. Där knyts kontakter, där finns kunder, där byggs nätverk. Matakuten pratar alltid om partnerskap. Vi vill ge tillbaka till de som hjälper oss. Jag ser det som ett fundament i verksamheten och tror på samarbeten.

De 30 000 kronorna är det Valbo köpcentrum och de nya ägarna, Eurocommercial, som skänker.

– Våra ägare satsar stort och långsiktigt på Valbo köpcentrum med bland annat en stor ombyggnation nästa år. Det här är ett sätt att visa att de ser satsningen på Valbo som långsiktig och vill måna om det lokala genom att stötta något som verkligen gör skillnad i trakten, säger Anette Lättman.

Lasse Wennman tog själv emot checken av Anette Lättman mitt bland alla julhandlande kunder – och eftersom båda är välkända profiler i Gävle var det många som hejade glatt och uppmuntrande.

– Det här var ju en gåva från själva köpcentrat, men platsen är förstås välbekant för oss på Matakuten. Tre dagar i veckan hämtar vi överbliven mat från Coop Forum i Valbo för att dela ut, säger Lasse Wennman.

Matakuten utför social hjälpverksamhet och hjälper utsatta grupper och enskilda i samhället genom att samla in överbliven mat och andra produkter från matbutiker, restauranger, kaféer och liknande för att dela ut till behövande.

Både Anette Lättman och Lasse Wennman pratar om att samarbetet kan utvecklas.

KONTAKT:

Anette Lättman, Centrumchef
Telefon: 070-673 39 99
Mail: anette.lattman@newsec.se

 

Tomtekväll torsdag 20/12 – öppet till kl. 22

Välkommen på vår årliga Tomtekväll torsdag 20 december! Gör dina julklappsinköp i lugn och ro ända fram till kl. 22, få proffsig paketinslagning och tävla om presentkort under kvällen.

Paketinslagning

Mellan 17.30-21.30 erbjuder vi proffsig, och självklart, kostnadsfri paketinslagning där även paketen i sig blir minnesvärda gåvor.

Tävla om presentkort

Alla som handlar för mer än 300 kronor kan delta i vår tävling där 5 presentkort á 1000 kronor hos oss ligger i vinstpotten. Tävlingstalong och instruktioner hittar du i vår tävlingsstation under kvällen. Passa på att delta i den medan du avnjuter lite varm, god glögg.

Välkommen till en riktigt trevlig uppeshopparkväll!

 

Nu är det jul igen!

Gör det bekvämt för dig under december! Oavsett om du vill ha en storslagen eller en sparsmakad jul finns vi här för dig. Varmt välkommen!

Fredag 14/12 kl. 16.30
Den här fredagen bjuder Kunskapsskolan på en härlig blandning av julmusik, a cappella & reggae blandat med några låtar från deras kommande musikal!

Lördag – söndag 15-16/12
Ta en kopp värmande glögg i vår glöggstation kl 13-17 eller passa på att ta en bild med vår minglande Tomte och hans Nissa. De besöker oss mellan kl. 13-16.

Onsdag 19/12 kl. 17
The Braces är en musikerduo som består av Louise & Philipe, två talangfulla ungdomar från Sandviken.
Denna onsdagkväll kommer de spela och sjunga en hel del jullåtar + andra mysiga låtar hos oss.

Torsdag 20/12 Tomtekväll från kl. 17.30
Shoppa julklappar till kl. 22, få proffsig paketinslagning och tävla om presentkort. Läs mer om Tomtekväll här

Lördag – söndag 22-23/12 kl. 13-17
Vår populära kostnadsfria paketinslagning är tillbaka.

13-23/12
Lions hittar ni i år mellan Konditori Madame & Synoptik med tombola, julklappar & glögg.
Datum/tider:
Torsdag 13 dec 16-19
Fredag 14 dec 16-19
Lördag 15 dec 12-16
Söndag 16 dec 12-16
Måndag 17 dec 16-19
Tisdag 18 dec 16-19
Onsdag 19 dec 16-19
Torsdag Tomtekväll 16-21
Fredag 21 dec 16-19.30
Lördag 22 dec 12-16
Söndag 23 dec 12-16

Våra öppettider i jul/nyår hittar du här

Barnfotografering fredag till söndag!

Den populära barnfotografering är tillbaka!

De erbjuder gratis barnfotografering och man beställer själv sina bilder via nätet.
Ingen förbokning av fotografering krävs.

Tider 30 nov – 2 dec
Fredag 10.00 – 18.00
Lördag 10.00 – 18.00
Söndag 10.00 – 14.00

 

 

Black Friday

23 november är det äntligen dags för Black Friday!

Startskottet går för julhandeln och du är välkommen att fynda stort hos oss!

Många av våra butiker öppnar redan kl. 8 om du är shoppingsugen tidigt:
BikBok
BR Leksaker
Carlings
Cervera
Cubus
Dressman
Dressman XL
Elgiganten Phonehouse
Espresso House
Flash
Gina Tricot
H&M (stänger kl. 21 23/11!)
Indiska
Intersport
Jack & Jones
KappAhl
Lagerhaus
Lindex
Rituals
Sibylla
Stadium
Ur & Penn
Vero Moda
Vila
Volt

Psst! Våra 65 butiker är redo för årets stora köpfest och har laddat upp med grymma erbjudanden för hela helgen. Följ oss gärna på Instagram Stories under veckan för att ta del av alla erbjudanden.

 

Ruskigt Halloween-kul!

Onsdag 31/10 från kl. 16 bjuder vi på skrämmande men roliga Halloween-upplevelser! Alla barn som vill får skrämmande ansiktsmålning och godis utlovas till de som vågar prova den Mystiska Hallowenboxen.

Kom an då om du törs!

Shoppa & låt någon annan byta till vinterdäck!

Nu har vi Däckskiftarna på plats hos oss!
De hjälper till med däckskifte på din bil medan du kan handla i lugn och ro.
Och handlar du för över 300:- i någon av våra butiker får du 50:- i rabatt hos Däckskiftarna. Gäller måndag till fredag oktober ut mot uppvisande av ditt kvitto.

Öppettider & priser hittar du här:
http://www.dackskiftarna.se/dackstationer/valbo/

 

Nyhet: Party på Panduro


Nu kan barn ha sitt eget Panduro-kalas i butiken och det är garanterat att de får en rolig och kreativ upplevelse.

Med tre Partyteman – Fantasy, Superhero och Hero – bjuder Panduro in barnen till ett kreativt, fantasifullt party i sann skaparanda. Panduro har kunskapen, personalen och produkterna – ni tar med barnen, glädjen och fantasin. Tillsammans skapas PanduroParty – en upplevelse som barnen kan ta med sig. Länge.

Ta kontakt med butiken för mer information och bokning på 026-13 02 05.

5 tips för att ge vardagen en match


Hur går du från semesterfeeling och lata dagar till full koll på rutiner och vardagsbestyr igen? Här kommer 5 tips för att ge vardagen en match!

1. Lägg fram kläder kvällen innan. Med outfiten klar motverkar du sista minuten-panik, kaos i garderoben och kanske, kanske slipper du en extra konflikt eller två på morgonen…?

2. Säg ja till torrschampo! Handen på hjärtat – vem hinner tvätta håret varje dag? Med torrschampo slipper du, så att säga, slita ditt hår och kan enkelt få en nytvättad look på nolltid.

3. Hoppa inte över frukosten. Hinner du inte äta frukost hemma? Lugn, det mesta går att förbereda och ta med på språng. Ladda kaffebryggaren på kvällen och häll upp i en termosmugg, fyll en bägare med yoghurt och müsli eller fixa en smoothie. Det enda du behöver komma ihåg på morgonen är att öppna kylen…

4. Packa väskan i god tid. Spring inte runt och leta en förlorad gympadoja, läxor, pokémonkort och annat viktigt du (eller ja, kanske främst dina barn) behöver på morgonen. Bana istället väg för en stressfri(are) dag och packa väskan kvällen innan. Psst! Även nycklar, plånböcker och andra svårletade saker mår bra av att ligga på rätt plats när tiden är knapp. 

5. Gör något som du mår bra av. Med vardagen kommer en massa måsten och krav som äter energi. Men vad behöver du för att FÅ energi? Kanske är det ett extra långt bad, att shoppa ett par nya skor, plocka svamp i skogen eller genom att kicka igång endorfinerna med ett gympass?