Blomsterkungen!!

20 Okt

Grattis på 40-årsdagen!!

                                 Önskar Vi i Valbo våran Blomsterkung Andreas.

Kung eller Kris, det är frågan???

Jag träffade en man en gång som sa att ”jag var hans 40-års kris”  Min kära pojkvän nu påstar att jag är hans ”30-års kris” haha…det låter inte så bra.  Vad har vi för kriser i livet?  Skriv o berätta… 

En annan kompis som jag känner fick en kris som visade sig som att han måste ha den perfekta GRÄSMATTAN (snacka om kris) Så fort grannen var ute och klippte så var han tvungen att klippa sin matta :) så kul.

Eller hittar vi på våra ålderkriser bara för att! Jag har ju kriser mest hela tiden!!

Vi får hoppas att vår alldeles egen BlomsterKung Andreas slipper kriser och bara har en underbar födelsedag! Det är du värd.

Kram//E

Kommentarer

  1. Carina skriver:

    Tjejsnack<3 Ni är så bra:-) Om det är din höjdpunkt i veckan att prata så är det en av mina höjdpunkter att lyssna. Perfekt att lyssna i efterhand (lyssningsarkivet), om man inte hinner just då.

    Kriser! Ständig livskris!Snart väntar säkert en annan kris:-)
    Men har man krisat lite och inser, när man gjort det några gånger och att det faktiskt nästan alltid blir bättre efteråt. Kanske får en att tänka till och ändra det som inte var egentligen så bra till något mycket bättre. Tror jag:-)

    Kram C

Lämna en kommentar